Selecteer een pagina

VERRAS MET

BINNENKIJKVIDEO’S

Een bedrijfsfilm is zó 2003.

Nu zien we als kijker direct wat nep en echt is! Tegenwoordig zitten wij niet meer te wachten op salespitches en teksten als “Wij van WC-eend, adviseren WC-eend”.
Gelukkig heeft Videosnacks de oplossing voor 2019. Jawel, we gooien de ouderwetse bedrijfsvideo’s in de prullenbak en gaan aan de slag met binnenkijkvideo’s. Welkom bij de kracht van Behind-the-Scenes marketing.

Wat zijn binnenkijkvideo’s?

Een binnenkijkvideo is een overtuigende vorm van marketing voor zorgorganisaties en bedrijven door echt een kijkje achter de schermen te geven.  De video geeft een blik achter de schermen door middel van interviews en mooie beelden van de locatie. Kijkers krijgen echte mensen te zien die daar verblijven en/of werken. Dit zorgt voor een authentieke connectie met het bedrijf of zorgorganisatie.

Over het algemeen is op de website van het bedrijf te lezen wat een organisatie precies doet. Een binnenkijkvideo richt zich hier dan ook niet op. De video’s laten zien waarom je dit werk doet en hoe jij dit doet. De communicatie komt dan ook echt vanuit het hart en niet vanuit het hoofd.

Waarom?

Mensen zijn altijd nieuwsgierig wat er achter de schermen speelt. Wij zijn niet voorniets dol op programma’s als Ik Vertrek en All You Need Is Love. Met een binnenkijkvideo geef je een unieke, verfrissende kijk op je zorgorganisatie of bedrijf. Door een eerlijk inzicht te geven in het bedrijf krijgen de klanten meer vertrouwen in je diensten en gaan zij eerder contact met jou opnemen. De kijker komt binnen in het bedrijf en gaat weg met de gedachte dat dit een prachtige organisatie is met fijne, vakbekwame mensen. En dit alles binnen 1,5 minuut!

Een binnenkijkvideo:

 

 • Geeft je organisatie een menselijke kant
 • Toont de waardering vanuit de organisatie naar de medewerkers
 • Is een informele manier van communiceren
 • Zorgt voor een frisse uitstraling
 • Laat het plezier in je organisatie zien

Hoe werkt het?

Vooraf leggen we de doelen voor de binnenkijkvideo vast. Wij bespreken onder meer wat jij wilt bereiken met de video, voor wie de video bedoeld is en wat de kijker wilt zien en horen.

Wanneer alles duidelijk is, gaan wij de opname(s) inplannen. Wil je op meerdere locaties filmen, dan kan Videosnack dit voor jullie verzorgen. Wij regelen alles, inclusief herinneringsmailtjes. We zorgen er sowieso voor dat alle filmsterren vooraf een korte briefing krijgen, zodat zij geen voorbereidingsstress hoeven te hebben.

Voor het filmen zijn wij maximaal 1,5 uur aanwezig op locatie. En dan… dan vindt de magie plaat; de montage. Tijdens de montagefase werken wij altijd met de nieuwste technieken en overgangen zodat jouw binnenkijkvideo er fris en vlot uitziet. Er zijn twee feedbackrondes.

w

Hoe gaat het filmen?

Wij vinden dat video-opnames altijd een feestje moeten zijn. Natuurlijk is het een beetje spannend, maar uiteindelijk moet iedereen er met een fijn gevoel op terug kijken. Dus daar doen we ons best voor. Hieronder volgt een kort overzicht hoe wij precies te werk gaan.

Stap 1: KOFFIE

Natuurlijk beginnen we met een kop koffie of thee. We leggen uit hoe wij het filmen gaan aanpakken, laten eventueel een voorbeeld zien en nemen alles nog een keer door. Zo zorgen wij ervoor dat de eerste zenuwen verdwijnen.

Stap 2: KLAAR ZETTEN

Ondertussen zorgt de cameraman/Videosnacker ervoor dat de setting/omgeving klaar gemaakt voor het filmen.

Stap 3: KLEIN GESPREKJE

Het interview is een normaal gesprek. Je krijgt een aantal vragen en deze mag je beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat je de beste antwoorden kan geven zodat je echt kan shinen. Tijdens het interview kan je niks fout doen. Versprekingen en langdradigheid verdwijnen keurig in de montage

Extra mogelijkheden

Bij Videosnacks is het mogelijk om de binnenkijkvideo iets extra’s te geven.

Zo kunnen wij voor jou:

 • Eigen huisstijl en logo-animatie ontwikkelen
 • Ondertiteling toevoegen aan de video
 • Extra feedbackronde
 • Langere video voor intern gebruik
 • Live uitzending
 • Inrichting van een YouTube kanaal

Prijs:

Een goede binnenkijkvideo is altijd maatwerk. Dit zorgt ervoor dat de prijsstelling afhankelijk is van een aantal factoren:

 

 • Aantal video’s
 • Aantal interviews
 • Aantal locaties waar Videosnacks moet filmen
 • Reistijd naar locaties
 • Extra mogelijkheden

Contact:

Geïnteresseerd in onze binnenkijkvideo’s?

Wil je direct aan de slag voor je zorgorganisatie of bedrijf?

Geweldig! Neem contact op met Jane van Videosnacks.
We beantwoorden graag al je vragen.
Je kunt ons bellen via 072-2010145 of 06-21545164. Wij zijn bereikbaar op alle werkdagen van 9 tot 17 uur.

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 24 beoordelingen