VIDEOSNACKS TEAM

Ons team bestaat jongeren met ambitie, talent en doorzettingsvermogen. Maar ze hebben óók met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Met jouw opdrachten krijgen ze de kans om het leukste vak allertijden te leren; video’s maken.

HOE HET OOIT BEGON….

2013

Het is mooi geweest! Tijd voor iets nieuws en Jane van Vliet zegt haar baan op als regiomanager in de psychiatrie. Ze kiest voor een ander soort psychologie; marketing.

2014

VIDEO-marketing om precies te zijn. Zo simpel als het hier geschreven staat, was het natuurlijk niet. Maar 2014 is het geboorte jaar van Video Storytelling.

2016

Video’s worden steeds populairder en bedrijfsfilmpjes zijn zó 2006. Dat kan anders! Jane ontwikkeld VIDEOSNACKS; korte snackable online video’s.

2017

Waarom zou je alles uitbesteden als je ook zelf veel kunt? Zoals filmen. Met behulp van de videoscripten en online leerplatform, film je zelf en verzorgen wij de montage.

En de montage wordt verzorgt door young proffesionals met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jij bent geholpen met mooie betaalbare video’s en de jongeren aan een baan!

Jane van Vliet

Eigenaar VIDEOSNACKS & Video Storytelling

← Bekijk hier de VIDEOSNACK over Jane

Jane denkt mee en wist precies de sfeer te raken die ik belangrijk vond. Ze is professioneel en tegelijkertijd kan ze lekker gek doen. 

Snel daarna leverde Jane prachtige filmpjes aan, die mij als persoon, mijn bedrijf en mijn kennis goed laten uitkomen. En dat alles tegen een zeer betaalbaar tarief.

Ik kan Jane van harte aanbevelen en ik kijk alweer uit naar een nieuwe opnamesessie met deze vakvrouw.

Astrid Verbeurg

Partner, Prisma Advies groep

Wij hebben per 1-1-2016 de naam van onze onderneming gewijzigd en Jane kwam op het ludieke idee om onze klanten en relaties te informeren via een filmpje. Het was erg leuk om de film te maken en onze relaties reageerden ook heel positief op de wijze waarop we de naamswijziging met ze deelden.

Al met al heel tevreden en we zullen in de toekomst zeker nog meer gebruik gaan maken van haar diensten.

Tamara Klous

Eigenaar, Delphi - Ondernemend cijferen

Bel of mail me terug

4 + 5 =

Wat ik ook zeer in Jane waardeer is haar creativiteit en ze denkt graag met je mee. Dankjewel Jane!

Margret Weijers

Eigenaar, Smaakvermaak