Learnsessies bij Videosnacks

Video marketing is razendsnel aan het groeien. Gelukkig zijn wij hier al een tijdje mee bezig 😉

Onze missie = dat wij met onze video’s mensen willen helpen. Helpen bij het maken van de juiste keuzes en bedrijven helpen met de juiste content. Daarom delen wij onze kennis graag met je. Dit doen we met onze Quicklearnings en learnsessies.

Leer in een interactieve sessie van 1,5 uur meer over zelf filmen, video’s effectief delen op social media, Youtube, vacaturevideo’s maken en meer. Check onze planning en info per sessie.

De learnsessies zijn speciaal voor HRM-, marketing- en communicatiespecialisten! De sessies zijn kort, krachtig en kosteloos en worden gegeven in onze Videovilla, Unit B-01, Koelmalaan 350 in Alkmaar.

AGENDA

Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Quickstart zelf filmen 📸

Zelf filmen wordt steeds toegankelijker. De nieuwe smartphones hebben al een 4K camera en als kijker houden we van video’s met the real feel. Zelf filmen is dus prima, maar hoe voorkom je dat je video een amateuristische look en feel krijgt?

Zakelijk Youtube Kanaal Inrichten 🎥

YouTube biedt de mogelijkheid om een professioneel merkkanaal in te richten. Maar hoe doe je dat? Hoe krijg je zo’n nette banner? Hoe maak je icoontjes om naar je website door te klikken? En wat is er nog meer mogelijk?

Video’s effectief delen op social media 📱

 

Je video is af en klaar om te delen op social media! Maar dan? Hoe doe je dit goed en hoe haal je het meeste rendement uit je video’s? Leer hoe je videocontent goed deelt op YouTube en social media.

Starten met vacaturevideo's, hoe dan? 💼

Hoe val je op met je vacatures? Met video natuurlijk 🙂

Maar wat voor video’s maak je? Waar begin je? Wat werkt wel en niet? In deze sessie inspireren we je met gave voorbeelden en helpen we je bij het maken van keuzes.

De learnsessie Starten met vacaturevideo’s, hoe dan? is bedoeld om HRM’ers, recruiters en marketeers te inspireren en op weg te helpen om hier concreet mee aan de slag te gaan. 

Alle learnsessies

Geen evenementen gevonden!
Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 24 beoordelingen