THIS IS HOW WE DO IT 🎵

 

Een goede video is meer dan alleen filmen en monteren. Dus doen wij ook meer dan een gemiddeld bedrijf in videoproducties.

VIDEOMARKETINGPLANNINGFILMENMONTERENDELEN

 

VIDEOMARKETING – MEEDENKEN & INSPIREREN

 

Een goede video, begint met een goed idee. Dat maken we samen concreet door te brainstormen over:

✔ wat wil je bereiken met de video’s

✔ wat je kijkers willen zien en horen

✔ op welke manier je de video wilt delen

✔ hoe maken we ze nog aantrekkelijker of verrassender

 

PLANNING & VOORBEREIDING

 

Zeker als we een reeks video’s maken en meer mensen gaan filmen, vraagt dat tijd om alles goed in te plannen, rekening houdend met agenda’s en de filmlocatie(s).  

Daarom verzorgen wij dat, althans als je dat wilt. Het scheelt een hoop tijd en wij kunnen meteen alle praktische vragen beantwoorden. Dat werkt als een trein. 

Wat wij doen is:

  1. Afspraken inplannen
  2. Bevestiging + briefing mailen
  3. Herinneringsmail sturen voor de opnames

RELAXTE OPNAMES =  PRIO  1 

 

Voor ons is het filmen helemaal gelukt als iedereen na de opnames zegt dat het écht is meegevallen en zelfs leuk was. We zorgen dan ook altijd voor een relaxte sfeer tijdens de opnames.

Eerst een bakkie

Sowieso beginnen we altijd met uitleggen wat de bedoeling is van de video en hoe we het gaan aanpakken. Daarna zetten wij onze spullen klaar en testen we de camera en microfoon. De ‘filmsterren’ krijgen dus niet gelijk een camera voor hun snufferd.

VLOTTE MONTAGE

 

Zodra we weten wanneer we gaan filmen, plannen we ook gelijk de montage in. Het streven is altijd om de video’s binnen 3 weken op te leveren.

Heb je de video’s veel sneller nodig? Geen probleem, althans als er ruimte is in onze agenda’s is. 

EFFECTIEF DELEN

 

Je video’s zijn klaar en nu ben jij aan de beurt: met het delen van je video’s. Maar hoe doe je dat zo slim, snel en handig mogelijk? Daar helpen we je bij met onze:

  1. Infographic Video klaar, delen maar.

Bij de oplevering van de video’s ontvang je deze handige infographic met daarin tips hoe je het beste je video kunt delen op social media, je website en op Youtube. 

2. Gratis Workshop effectief delen

Een paar keer per jaar geven wij de workshop Effectief delen in onze Videovilla. Deze workshop is gratis voor onze klanten.