Selecteer een pagina

TRAINING VIDEOSNACKS VOOR DUMMIES 

 

Loop je al tijden te draaikonten dat je iets met video wil gaan doen, maar is het er nog steeds niet van gekomen? Daar kun je nu verandering in aanbrengen. Kom deze zomer naar één van onze trainingsdagen en leer in 1 dag meerdere soorten toffe video’s maken.

Meerdere soorten video’s

Je kunt zoveel verschillende video’s maken en vaak is dat het probleem: waar kies je voor? Die keuze hebben wij al voor je gemaakt, namelijk onze meest gewaardeerde video’s. Zoals een video-boodschap, een teaser of een vlog.

We leren je hoe je deze video’s filmt met je telefoon en monteert in een dummy-proof edit-programma. Op de dag zelf ga je aan de slag met een videoboodschap: teksten schrijven, filmen en monteren. En we laten je zien hoe je een teaser maakt en hoe een green screen video werkt. Het recept van deze video’s krijg je aan het einde van de dag mee naar huis.

Hoe ziet de dag eruit?

We hebben veel te doen, dus we gaan niet tuttenbellen. We starten ‘s morgens met een rondje inspiratie en laten je allemaal toffe videoconcepten zien die je zelf kunt maken. We leggen je precies uit hoe je zelf deze video’s kunt maken.

Daarna gaan we aan de slag met de inhoud van je video, want moet er wel en niet in een video. We helpen je bij het schrijven van een pakkende tekst en laten je zien hoe je met je telefoon makkelijk hele mooie beelden maakt en deze monteert tot een gave video. Hiervoor maken we gebruik van een handig edit-programma voor op je pc of laptop. Dit programma is in het Nederlands, heeft heel veel mogelijkheden en wat zo fijn is: alles spreekt voor zich.

1 daagse training 9.30 - 16.30 uur

Maximaal 6 deelnemers

Kosten € 595,- p.p. ex btw

Locatie Vdeovilla Alkmaar

Kortom in deze dag leer je:

✅ Hoe je de inhoud van een video bedenkt

✅ De filmtechnieken die we gebruiken bij deze video’s

✅ Hoe je een video monteert op een PC/laptop

✅ En waar je muziek, achtergronden en videoclips (betaalt) kunt downloaden.

✅ Ook ontvang je van ons een voorbeeld briefing en toestemmingsformulier voor filmsterren.

Aan het eind van de training weet je dus alle basics voor het maken van deze 3 soorten video’s en kun je daarna lekker zelf aan de slag met jouw masterpieces.

 

Voor wie is deze dag?

Deze training is voor iedereen die zich bezighoudt met communicatie of de marketing van een product, dienst of bedrijf.

Voor deze training gaan we uit van hbo-denkniveau. En hoewel je misschien een dummie bent op het gebied van video, ben je online wel redelijk handig.

Corona-maatregelen

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. En mochten we door maatregelen vanuit het kabinet, elkaar niet live mogen ontmoeten, dan verschuiven we de training.

Wie zijn de trainers

De trainers zijn dagelijks bezig met het begeleiden, filmen en monteren van videoprojecten en filmsterren.

 

SCHRIJF JE IN VOOR ÉÉN VAN ONZE TRAININGEN