Selecteer een pagina

TRAINING

VIDEOSNACKS VOOR DUMMIES

 Leer in 1 dag 3 soorten video’s maken

 

Loop je al tijden te draaikonten dat je iets met video wil gaan doen, maar is het er nog steeds niet van gekomen? Daar kun je nu verandering in aanbrengen. Kom deze zomer naar één van onze trainingsdagen en leer in 1 dag 3 soorten toffe video’s maken.

3 soorten video’s

Je kunt zoveel verschillende video’s maken en vaak is dat het probleem: waar kies je voor? Die keuze hebben wij al voor je gemaakt, namelijk onze 3 meest gewaardeerde video’s. We leren je hoe je deze video’s filmt met je telefoon en monteert in een dummy-proof edit-programma. Op de dag zelf ga je aan de slag met een videoboodschap: teksten schrijven, filmen en monteren. En we laten je zien hoe je een teaser maakt en hoe een green screen video werkt. Het recept van deze video’s krijg je aan het einde van de dag mee naar huis.

Welke video’s leer je maken?

1. Teaservideo – Korte vlotte video met beelden, lekkere muziek en tekst

2. Videoboodschap – Jij of je collega, baas of klant vertelt kort iets op de camera

3. Green-screen video – Tover de mooiste achtergronden achter je video met een green screen

 Hoe ziet de dag eruit?

We hebben veel te doen, dus we gaan niet tuttenbellen. We starten ‘s morgens met de uitleg hoe je de inhoud van een video bedenkt. Wat is je doel met de video? Wat ga je zeggen?

Als dat helemaal duidelijk is, gaan we aan de slag met het filmen van een videoboodschap. We helpen je bij het schrijven van een pakkende tekst, en laten je zien hoe je met je telefoon makkelijk hele mooie beelden maakt en deze monteert tot een gave video. Hiervoor maken we gebruik van een handig edit-programma voor op je pc of laptop. Dit programma is in het Nederlands, heeft heel veel mogelijkheden en wat zo fijn is: alles spreekt voor zich.

1 daagse training 9.30 - 16.30 uur

Maximaal 7 deelnemers

Kosten € 595,- p.p. ex btw

Incl. lunch

Kortom in deze dag leer je:

✅ Hoe je de inhoud van een video bedenkt

✅ De filmtechnieken die we gebruiken bij deze video’s

✅ Hoe je een video monteert op een PC/laptop

✅ En waar je muziek, achtergronden en videoclips (betaalt) kunt downloaden.

✅ Ook ontvang je van ons een voorbeeld briefing en toestemmingsformulier voor filmsterren.

Aan het eind van de training weet je dus alle basics voor het maken van deze 3 soorten video’s en kun je daarna lekker zelf aan de slag met jouw masterpieces.

 

Voor wie is deze dag?

Deze training is voor iedereen die zich bezighoudt met communicatie of de marketing van een product, dienst of bedrijf.

Voor deze training gaan we uit van hbo-denkniveau. En hoewel je misschien een dummie bent op het gebied van video, ben je online wel redelijk handig.

Corona-maatregelen

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. En mochten we door maatregelen vanuit het kabinet, elkaar niet live mogen ontmoeten, dan verschuiven we de training.

Wie zijn de trainers

De trainers zijn dagelijks bezig met het begeleiden, filmen en monteren van videoprojecten en filmsterren.

 

SCHRIJF JE IN VOOR ÉÉN VAN ONZE TRAININGEN