Videosnacks maken: hoe dat werkt? Nou zo!  

Het mooie van Videosnacks is de eenvoud van dit totaalconcept: in 4 duidelijke stappen van het idee naar je video’s online. 

Het grote voordeel is dat we qua montage naar een vaste videostijl toe werken, zodat je een campagne kunt maken. Goed voor de herkenbaarheid en hiermee creëer je zo veel mogelijk impact en een langdurig effect. Efficiënt bovendien, wat het betaalbaar maakt, want een video(campagne) hoeft echt geen duizenden euro’s te kosten.   

Stap 1Durven 

Durf origineel en eigen te zijn  

Wie ben jijWaar is jouw bedrijf écht sterk in? Waar ben je trots op? Wat zijn jouw merkwaarden? En heel belangrijk: wie is je kijker en wat wil je bereiken met deze video’s? Dit combineer je in een videovorm die interessant en leuk is om te bekijken.  

Stap 2: Denken  

Contenttips: ‘de wie, wat, waar  

Je start met het invullen van je eigen videoscript. Het fijne is dat wij het voorwerk hebben gedaan en standaard videoscripts voor je hebben gemaakt. Met het voorbeeld en een aantal handige vragen, vul je je eigen format in en ben je klaar om te filmen.

Stap 3: Doen 

Tijd voor actie: zelf filmen

Nu kun jgaan filmen. Doelgericht met je script en tips in je handEen soort gestructureerde ‘gwith the flow’, waarbij je goed weet wat je gaat doen. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer voor de filmster(ren) voor je camera . 

Stap 4. Downloaden

Stuur je materiaal: wij maken er wat moois van 

Na het filmen upload je simpel en snel je videomateriaal. De young professionals gaan aan de slag om er super mooie video(s) van te maken, inclusief achtergrondmuziek, je logo en effecten (als je dat wilt tenminste).  

Als je vooraf met ons een deadline hebt afgestemd, starten we direct na het uploaden met monteren. Je ontvangt dan binnen 2 dagen de 1e versie, waar je feedback op kunt geven. Dit wordt verwerkt en klaar is Kees (of Martine, Jos, Angelique…). Downloaden maar!

Videosnacks maken: hoe dat werkt? Nou zo!  

Het mooie van Videosnacks is de eenvoud en het totaalconcept:  in 4 duidelijke stappen van het idee naar je video’s online. 

Het grote voordeel van onze samenwerking is dat we in de montage naar een vaste stijl toe werken, waarmee je een campagne kunt maken. Goed voor de herkenbaarheid en hiermee creëer je zo veel mogelijk impact en een langdurig effect. Efficiënt bovendien, wat het betaalbaar maakt, want videomarketing hoeft echt geen duizenden euro’s te kosten.   

Stap 1Durven 

Durf origineel en eigen te zijn  

Wie ben jijWaar is jouw bedrijf écht sterk in? Waar ben je trots op? Wat zijn jouw merkwaarden? En heel belangrijk: wie is je kijker en wat wil je bereiken met deze video’s? Dit combineer je in een videovorm die interessant en leuk is om te bekijken.  

Stap 2: Denken  

Contenttips: ‘de wie, wat, waar  

Je start met het invullen van je eigen videoscript. Het fijne is dat wij het voorwerk hebben gedaan en standaard videoscripts voor je hebben gemaakt. Met het voorbeeld en een aantal standaard vragen, vul je je eigen format in en ben je klaar om te filmen.

Stap 3: Doen 

Tijd voor actie 

Nu kun jgaan filmen. Doelgericht en met je script en tips in je handEen soort gestructureerde ‘gwith the flow’, waarbij je zorgt voor een ontspannen sfeer voor de filmster(ren) voor je camera . 

Stap 4. Downloaden

Na het filmen upload je simpel en snel je videomateriaal. De young professionals gaan aan de slag je materiaal en maken er een super mooie video van.

Wanneer je vooraf met ons datum hebt afgestemd, starten we direct na het uploaden met monteren. Dan ontvang je binnen 2 dagen de eerste versie en daar kun je je feedback opgeven. Deze feedback wordt verwerkt en klaar is Kees (of Martine, Jos, Angelique…). Downloaden maar!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan het zo voordelig zijn?

 

Het is zo voordelig, omdat je zelf filmt. Als je een cameraman/vrouw inhuurt betaal je niet alleen voor het filmen, maar ook voor zijn/haar voorbereidigstijd en materiaal. Maar het is ook zo voordelig omdat we werken met videoscripts. Dit zorgt ervoor dat wij precies weten hoe de video er na de montage uit moet zien.

Ben ik er niet heel veel tijd aan kwijt?

AB-SO-LUUT NIET! Het bespaart je juist heel veel tijd. 

Door zelf te filmen ben je misschien 1 uur aan het voorbereiden en 1 uur met filmen.

Huur je een videoproductiebedrijf in, dan start je met het bedenken wat voor video je wilt (1 uur), heb je één (of meerdere) gesprekken (min. 1 uur). Daarna de offerte (0.5 uur), briefing (1 uur), het filmen (2 uur) en de feedback op de montages (0.5 uur).

Kortom:

– Zelf een videosnack maken kost 2 uur

– Een video uitbesteden kost minimaal 5 uur

Als ik extra clips of wensen heb?

Tuurlijk kan dat. Mocht het niet meer binnen de montage-uren passen, dan rekenen we meerwerk.

Ik ben niet creatief en technisch, kan ik het dan ook?

Juist voor jou zijn videosnacks dan super handig. In een training leren wij je hoe je de mooiste shots maakt en waar je rekening mee moet houden tijdens het filmen (en intervieuwen). Je kunt ook altijd gebruik maken van de tutorials en spiekbriefjes in de online leeromgeveving.

Hoe krijg ik de video's opgeleverd?

Na de feedbackronde ontvang je een link naar de video(‘s), waar je ze kunt downloaden. De video’s worden zo groot mogelijk opgeleverd en aangeleverd in een MP4-format. Dit is standaard en kun je overal voor gebruiken. Heb je andere wensen: let us know! 

Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 24 beoordelingen