ZELF FILMEN

(zonder dat het er amateuristisch uitziet)

 

 Jij filmt, wij monteren
 Incompany workshop zelf filmen
 Incompany workshop videomontage

Zelf filmen is zo gek nog niet


Zelf een bedrijfsfilm of uitlegvideo filmen is tegenwoordig zo gek nog niet. De smartphones van nu zijn kwalitatief goed en makkelijk in gebruik. Zelf goede filmopnames maken is hierdoor veel toegankelijker geworden. Ook voor jou! Daarnaast worden zakelijke vlogs en uitlegvideo’s steeds meer gewaardeerd door je medewerkers en de kijkers. Dit is dus het moment om zelf je eigen video’s te schieten.

Het lijkt zo simpel, filmpjes maken. Maar wanneer je start, merk je al snel dat het bedenken van onderwerpen best lastig is. En wat ga je zeggen? Als je dan eindelijk start met de opnames, ziet het beeld er vreemd uit en oogt de video nogal amateuristisch. Dat is niet wat je wilt. Je wilt dat je video’s een frisse en professionele uitstraling krijgen.

Daar helpen wij je graag bij door samen te kijken naar:

 • Inhoud – Wat willen kijkers graag zien, hoe breng je dit interessant in beeld en wat vertel je
 • Frisse uitstraling – Verrassende beelden, mooie belichting, achtergrond en goede audio 

En dan de montage van je video?
Dit kun je zelf doen, maar wij kunnen dit ook voor je fixen. Snel, goed en professioneel. 

 

WORKSHOP
Zelf filmen met je smartphone

 

Ja, echt waar! Je kunt tegenwoordig een professionele video schieten met je eigen smartphone. De camera is ondertussen één van de meeste gebruikte functies op je telefoon. In deze praktische workshop leer je hoe je precies je smartphone kunt gebruiken voor het maken van verschillende video’s.

 

Inhoud van de workshop 

 • Het doel en de inhoud van je eigen bedrijfsfilm/videosnack bepalen 
 • Jezelf en anderen filmen, hoe doe je dat? 
 • Filmen met je smartphone, hoe gebruik je het licht, achtergrond en geluid op de juiste manier? 
 • Leuke en handige trucjes voor het filmen

Mogelijkheden
We kunnen je leren om zakelijke vlogs te maken. Maar ook video’s voor interne communicatie, inwerk- en uitlegvideo’s, elearningvideo’s en natuurlijk video’s voor social media.

Duur
De workshop duurt minimaal 3 uur en maximaal 7 uur. Dit is afhankelijk van de grootte van de groep.  

Opties
De workshop kan incompany of bij ons in de Video Villa worden gegeven. Dit doen wij voor groepen, maar ook individueel. Neem contact op met Jane om de mogelijkheden te bespreken of bel ons op 072-2010145.

Jij filmt, wij monteren

 

Ben je klaar met filmen en wil je van je opnames nu een vlotte professionele video laten maken? Dat kan! Onze magie vindt namelijk plaats in de montage.

Jij stuurt de videoclips en ons vaste team Videosnackers monteert jouw losse clips tot een gaaf eindresultaat. Wij werken altijd met de nieuwste technieken en effecten, zodat jouw video er fris en vlot uitziet inclusief mooie overgangen, titels en andere effecten.

Denk aan de volgende video’s: 

 • Vlogjes
 • Aftermovies
 • Interne communicatie
 • Inwerk– en uitlegvideo’s 
 • E-learningvideo’s 
 • Video’s voor social media 

Wij weten wat kijkers graag zien en voegen deze effecten en correcties toe aan je video. Zo zorgen we onder meer voor de audio, kleurverbetering, ‘editen op de beat’ en gave overgangen. 

De video wordt afgemaakt met lekkere muziek, jullie logo en gemonteerd in jullie eigen look en feel. Zo zorgen we ervoor dat er een mooi geheel ontstaat!

Hoe wij werken? 
Het is mogelijk om te werken met een fixed-price voor een aantal video’s of kies voor een Videomontage Tegoed. Dan weet je precies waar je aan toe bent, kunnen we snel schakelen en heb je er geen omkijken meer naar.

WORKSHOP – Zelf video’s monteren

Benieuwd naar hoe zelf video’s kunt monteren?
Kies dan voor deze workshop, waarin we aan de slag gaan met
Movavi. Dit is een gemakkelijk te gebruiken multimediasoftware (in het Nederlands). Zelf monteren wordt hiermee niet ingewikkeld en toch kun je hier heel veel mee.

Inhoud van de workshop:

 • Videobeelden importen en exporteren 
 • Beelden ordenen, bijknippen, splitsen 
 • Je videobeelden verbeteren op gebied van kleur en audio 
 • Tekstjes en afbeeldingen plaatsen 
 • Achtergrondmuziek en geluidjes toevoegen 

Duur
De workshop duurt minimaal 4 uur en maximaal 7 uur. Dit is afhankelijk van de grootte van de groep.  

Opties
De workshop kan incompany of bij ons in de Video Villa worden gegeven. Dit doen wij voor groepen, maar ook individueel. Neem contact op met Jane om de mogelijkheden te bespreken of bel ons op 072-2010145.